ZZ.lv ARHĪVS

SIA “Ozolnieku KSDU” turpinās sniegt siltumenerģijas pakalpojumus Ozolnieku un Cenu pagastā

zz.lv

2018. gada 5. marts 17:27

304
SIA “Ozolnieku KSDU” turpinās sniegt siltumenerģijas pakalpojumus Ozolnieku un Cenu pagastā

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (regulatora) padome lēmusi izsniegt licenci SIA “Ozolnieku KSDU” siltumenerģijas pārvades un sadales pakalpojumu sniegšanai turpmākajiem 20 gadiem. Komersants, tāpat kā līdz šim, siltumenerģijas apgādes pakalpojumus sniegs Ozolnieku novada Ozolnieku pagastā un Cenu pagasta Branku un Jaunpēternieku ciemā.

SIA “Ozolnieku KSDU” ar iesniegumu licences izsniegšanai regulatorā vērsās 26. janvārī, informē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas pārstāve Ieva Bethere. Izvērtējot komersanta saņemto informāciju, regulators pieņēma lēmumu izsniegt licenci komersantam un noteikt licences termiņu no 2018. gada 27. marta līdz 2038. gada 26. martam.

SIA “Ozolnieku KSDU” rīcībā ir tehniskais nodrošinājums, lai sniegtu sabiedrisko pakalpojumu siltumenerģijas pārvadē un sadalē.

Siltumapgādes nozarē regulējamie pakalpojumi ir siltumenerģijas ražošana, siltumenerģijas pārvade un sadale, kā arī siltumenerģijas tirdzniecība. Siltumenerģijas pakalpojums ir regulējams, ja kopējā uzstādītā siltuma jauda pārsniedz 1 MW un kopējais lietotājiem nodotais siltumenerģijas apjoms ir lielāks par 5000 MWh gadā.


Foto: no arhīva