ZZ.lv ARHĪVS

Jelgavā neveidojas rindas pie bankomātiem

LETA

2014. gada 1. janvāris 15:21

523
Jelgavā neveidojas rindas pie bankomātiem

Šorīt pie populārākajiem bankomātiem Jelgavā rindas neveidojas, lai gan ik pa laikam cilvēki tos izmanto, novēroja aģentūra LETA.

AS "Swedbank" filiāle "Hercogs" Jelgavā, Pasta ielā 47, kuras atrašanās vieta pielāgota cilvēkiem ar kustību traucējumiem, šodien ir slēgta, taču pieejami visi tās bankomāti. Tie tiek izmantoti ik brīdi, taču rindas neveidojas. Daži cilvēki tikai apskata konta atlikumu, daži izņem eiro, novēroja LETA.

Kāda pensionāre izlēma patstāvīgi samainīt naudu un iemaksas bankomātā iemaksāja latus, bet citā jau izņēma eiro. Cita pensionāre, kurai neesot naudas kartes, viņai prasīja, kāpēc banka ciet, jo vēloties samainīt naudu. Otra kundze viņai pastāstīja, ka, ja viņai nav naudas kartes, lai droši ejot uz veikalu ar latiem, bet uz banku lai nāk darba laikā.

Rindas neveidojas arī pie populārās AS "SEB bankas" Jelgavas filiāles Akadēmijas ielā 3, kur arī darbojas gan iemaksas, gan izmaksas bankomāti.

Visi bankomāti darbojas, un eiro no tiem iespējams izņemt. Pie nomaļākiem bankomātiem arī to izmantošana ir daudz retāka, novēroja LETA.